Καλέστε στο 26610 81366 ή κλείστε ραντεβού
Επικοινωνία Σπύρου Αρβανιτάκη 8,
49 100 Κέρκυρα
26610 81366 info@vickymexa.gr

Γιατί να επιλέξετε το γραφείο μας

Η διαχείριση των οικονομικών μιας επιχείρησης ή ακόμα κι ενός μεμονωμένου νοικοκυριού απαιτεί αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμό και σχολαστικότητα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν το γραφείο μας.

Η Ιστορία μας

Το γραφείο μας εδρεύει στο κέντρο της Κέρκυρας και ξεκίνησε τη λειτουργία του από τον Ιούνιο του 2002. Πριν την ίδρυση του δικού μας γραφείου, εργαστήκαμε σε ένα από τα μεγαλύτερα λογιστικά γραφεία της χώρας, με έδρα την Κέρκυρα.

Διαθέτουμε τις γνώσεις, την κατάρτιση και την αξιοπιστία που απαιτούνται για τη διεκπεραίωση των λογιστικών και φορολογικών σας υποθέσεων, καθοδηγώντας σας κατάλληλα με στόχο την ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχουμε φορολογικές και λογιστικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, καινοτόμες λύσεις  για επιχειρήσεις στο πλαίσιο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων, καθώς επίσης και την εξ ολοκλήρου διαχείριση της μισθοδοσίας και την ίδρυση ή μεταβολή μιας επιχείρησης.

Τέλος, το γραφείο μας διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με πελάτες στην Ευρώπη και την Αμερική, οι οποίοι είναι ομογενείς Έλληνες του εξωτερικού, καθότι διαθέτουμε τις κατάλληλες γνώσεις σχετικά με τις διατάξεις και τις νομοθεσίες που τους αφορούν, ενώ διασφαλίζουμε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών τους στοιχείων στην Ελλάδα.

H ομαδα μας

Βίκυ Μέξα

Λογίστρια-Φοροτεχνικός Σύμβουλος
Η επαφή μας με τον πελάτη είναι άμεση, ενώ προσπαθούμε να βρίσκουμε τις πιο έγκυρες και συμφέρουσες λύσεις σε φορολογικά και λογιστικά ζητήματα.